Vista i oïda

Sempre he cregut que la música és important per acompanyar la lectura.
Hi ha texts, amb el seu fragment especial...

Siempre he creido que la música es importante para acompañar la lectura.
Hay textos, con su fragmento especial...

dijous, 26 de març de 2009

Quin fàstic!

Encara estic paint el reportatge que vaig veure dissabte passat programat a la TV3, sobre unes colònies per nens i nenes a partir de 7 anys a Dakota del Nord, EUA, on s'intenta formar "soldats cristians per a l'exèrcit de Déu", quan avui ha sortit arreu la notícia sobre una escola religiosa de la Rioja, concertada, és a dir que rep diners públics, on s'han passat imatges de nadons esquarterats a nois i noies de 4t d'ESO associant-los als polítics que avui governen el País. Aquestes "santes" mongetes neguen voler influir políticament en el pensament del jovent, només volen crear ètica i moral, però en una de les imatges passades per un dels telenotícies, es veu com recomanen "no oblidar aquestes imatges" quan sigui el moment d'exercir el vot perquè aquest govern fa vergonya. I a elles, no els hi en fa ensenyar imatges de nens fets a trossos? La sang? No poden donar la seva sense ser directores d'una pel·lícula "gore"?

Hòstia santa, amén, els Sants Barons i Diós de todos los tiempos que aquesta gent venera! Em sembla tot plegat aberrant. Són uns feixistes, uns fanàtics, uns cecs i fan que totes aquelles promeses de comprensió i bones intencions vers als pròxims se'n vagin totes a norris, perquè no hi ha res més exasperant que veure com s'intenta influir en els nens i nenes impunement, els éssers més vulnerables i manipulables d'una societat. El pitjor de tot és que ho saben, fins i tot, en el reportatge de dissabte, la fanàtica religiosa de Dakota ho expressa clarament. Si el visioneu veureu algunes escenes de balls amb música que a mi em van fer posar els pèls de punta. Per a ells Bush és com un Sant, no existeix el canvi climàtic i Harry Potter hauria de ser cremat per bruixot!

Mateu la imaginació! Mateu als polítics escollits democràticament! I si no podeu: Influïu en les noves generacions com van fer els nazis i així arribareu al poder mitjançant el recorregut que la societat d'estats de dret us posa a l'abast i arraseu-ho tot! Això és el que prediquen els uns i els altres... Amén

I després ens queixem d'altres llocs del món...La sort i la diferència rau en que en els països democràtic podem queixar-nos i van aparèixer un pares i mares amb senderi i discerniment suficient com per denunciar-ho com calia. Poden voler un ensenyament de tipus religiós per als seus fills, escollir aquest tipus d'escola, però no voler l'alienació i l'adoctrinament que pretenien aquestes dones.

Es pot estar en contra de qualsevol cosa i donar-ne una opinió, explicar-se i després deixar que cadascú tingui el seu propi criteri per escollir. Aquesta gent no entén d'opcions personals ni de llibertat.

http://www.tv3.cat/videos/1098919 No us el perdeu
Els País
Infobae

La hipnotitzada que avui està molt desperta

-----------------------------------------
¡Qué asco!

Todavía estoy digiriendo el reportaje que vi el sábado pasado programado en TV3 sobre unas colonias para niños y niñas a partir de 7 años en Dakota del Norte, EUA, dónde se intenta formar "soldados cristianos para el ejército de Dios", cuando hoy ha salido por todas partes la noticia sobre una escuela religiosa de la Rioja, concertada, es decir que recibe dinero público, donde se han pasado imágenes de bebes despedazados a chicos y chicas de 4º de ESO asociándolos a los políticos que hoy gobiernan el país. Estas "santas" monjitas niegan querer influir políticamente en el pensamiento de la juventud, sólo quieren crear ética y moral, pero en una de las imágenes pasadas por uno de los telediarios, se ve como recomiendan "no olvidar estas imágenes" cuando sea el momento de ejercer el voto en las urnas porqué el gobierno da vergüenza. Y a ellas, ¿no les ha dado ninguna enseñar imágenes de niños destrozados? ¿la sangre? ¿no pueden dar la suya sin ser directoras de una película "gore"?

¡Hostia santa, amén, los santos varones y Dios de todos los tiempos que esta gente venera! Me parece todo aberrante. Son unos fascistas, unos fanáticos, ciegos y hacen que todas las promesas de comprensión y buenas intenciones hacía el prójimo se vayan a la mierda, porqué no hay nada más exasperante que ver cómo se intenta influir en los menores impunemente, los seres más vulnerables y manipulables de una sociedad. Lo peor de todo es que lo saben, hasta en el reportaje la fanática religiosa de Dakota lo expresa claramente. Si lo visionáis veréis algunas escenas de baile que me hicieron poner los pelos de punta. Exclamaban que Bush es cómo un santo delante de su imagen, que el cambio climático es una mentira y ¡que Harry Potter debería ser quemado por brujo!

¡Matad la imaginación!¡Matad a los políticos escogidos democráticamente! Y si no podéis: ¡Influid en las nuevas generaciones cómo lo hicieron los nazis y así llegaréis al poder mediante el recorrido que esta sociedad de estados de derecho pone a vuestro alcance y arrasadlo todo! Esto es lo que predican algunos y los otros... Amén.

Y después nos quejamos de otros lugares del mundo... La suerte y la diferencia radica en que en los países democráticos podemos quejarnos y aparecieron unos padres y madres con juicio y discernimiento suficiente cómo para denunciarlo como hacía falta. Pueden querer una enseñanza de tipo religioso para sus hijos, escoger este tipo de escuela, pero no la alienación y el adoctrinamiento que pretendían estas mujeres.

Se puede estar en contra de cualquier cosa y dar una opinión, explicarse y después dejar que cada cual tenga su propio criterio para escoger. Esta gente no entiende de opciones personales ni de libertad.

http://www.tv3.cat/videos/1098919 No os lo perdáis
Els País
Infobae

La hipnotizada que hoy está muy despierta