Vista i oïda

Sempre he cregut que la música és important per acompanyar la lectura.
Hi ha texts, amb el seu fragment especial...

Siempre he creido que la música es importante para acompañar la lectura.
Hay textos, con su fragmento especial...

dissabte, 2 de maig de 2009

Jo ja no sé si estic psicòtica...

Estic fins als collons de la Grip A, Grip Nova, Grip Porcina o Grip Aviària-Porcina-Nova-A.

Començo a pensar que des d'aquí, des del sofà de casa, una es torna com aquests ianquis de les pel·lícules que només fan que veure conspiracions per tot arreu... És clar porto una setmana entatxonada amb els meus mals, tapada amb una manta i inflada a medicació perquè he tingut un brot de dolor que feia molt de temps que no tenia i, per desgràcia, ha coincidit amb la macro inundació de notícies sobre la grip provinent de Mèxic.

Hòsties quina histèria col·lectiva mundial! Sembla l'apocal·lípsi bíblica! Els 7 genets venen a la recerca i captura de la població benestant d'occident! Socors, socors! Salveu-nos a tots dels porcs, les vaques, els pollastres i els esternuts del veí, el marit, la tieta i l'amiga de l'ànima! Posem-nos la mascareta que l'alè d'aquell que ve és l'alè enverinat, emmetzinat, purulent i llefiscós que ens mata!

Quina casualitat que sempre vingui dels països on la gent no té trets caucàsics!
Les pandèmies sempre són pels asiàtics, pels africans, els llatins, per les putes, els 'maricons' i els drogoadictes. Ah, són plagues bíbliques! Les merescudes! Segur que la histèrica de Dakota que vaig veure en el reportatge del mes passat deu d'estar contenta, però reclosa a la casa de colònies i vestida com una emmascarada SantaWoman ... I tot això, mentre milions de persones moren de fam cada mes, milions de SIDA cada any i milions de malària, còlera i altres malalties per manca de medicació, però considerades erradicades a occident .

Després de veure les notícies i les diferents tertúlies durant 7 dies en cinc canals nacionals i dos internacionals, tinc una teoria sobre aquest "sobtat" brot de grip. Per això dic que estic psicòtica perduda:

  1. Això no és res més que la voluntat de treure estocs que els diferents països occidentals tenien emmagatzemats des de l'anterior grip aviària de fa pocs anys. Recordo d'aleshores un programa de TV on es va comentar una brutal pugna entre dues grans companyies farmacèutiques per la venda de dos retrovirals en aquell moment. Segons uns "experts suposadament independents" un no servia en teoria, però l'altre, curiosament,sí, però, ah! amics, amigues, aquest segon no estava a punt, encara estava fabricant-se i va arribar tard en la seva distribució i estocatge. Algú sap quin és? Síiiii! El que ara és útil per la Grip A o Grip Nova. El que s'està emprant ara.

  2. Una urgent i peremptòria necessitat econòmica de les empreses farmacèutiques que han pujat, per cert, com l'escuma a totes les borses mundials en menys de 5 dies després del primer anunci de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

  3. Per últim, la comprovació per part de l'OMS i els diferents estaments dels països, sobre si la xarxa i el sistema d'alerta mundial sobre epidèmia i pandèmia funcionava com havia de funcionar...
I prou, no ha estat res més.

Un brot de grip sobtat en ple mes d'abril en un país gairebé tropical? A Mèxic?
Que pot esdevenir en una pneumònia? I que quan el virus arriba aquí, a Europa o Àsia, uns països on la grip es troba en la seva salsa i en el seu caldo de cultiu cada any, esdevé més lleu o menys greu? Què passa que el viatge en avió li senta malament al virus? Es mareja? Au va! I vinga a vendre mascaretes i les empreses de fabricació també a pujar la cotització com els coets de fira!

I que no tanquen fronteres? Que cada país decideixi que vol fer amb els vols que arriben? I els passatgers de vols transoceànics quan arriben per transbordar a França o Alemanya els fan treure la mascareta "per no causar alarma" als passatgers de l'aeroport? Això sí, els pregunten si estosseguen i si tenen febre, els fan passar un qüetionari. I quan arriben als països respectius consten com no procedents de Mèxic? Ui, ui, "menudos" són els francesos, els alemanys i els anglesos per no ser rigurosos en aquest aspecte.. Sé d'alguns moments en que a algú pel fet de portar barbes punxegudes li han mirant quelcom més que la boca, precisament en l'altre extrem, per si portava una bomba amb espoleta, suposo... Això explicat per passatgers en directe a la ràdio i a la tele...

I el més sospitós de tot... I aquest sortir a la TV de tots els líders mundials alhora? Els ministres, els consellers, els experts sanitaris, els tècnics... Tots amb una diferència de menys de 6 hores entre un país i un altre. Els mateixos arguments, els mateixos consells, normes, recursos... Però si no es posen d'acord ni en l'anar a pixar... Si es barallen fins i tot per qüestions protocolàries com els axuxons d'un president a una presidenta o com han de sortir en una foto protocolària... Els únics descoordinats i desorientats, el mexicans , que encara no saben ni per on naveguen. Aquests, pobres, els perfectes conillets d'índia d'enguany: Sistema sanitari deficitari, país massificat, ciutats megapoblades, poca salubritat en multituds de cases i granges. El camp d'experimentació original, inapel·lable i inqüestionable adequat.

Que sí, que entenc les raons mèdiques. Que sí, que les he escoltat totes. Que també, que entenc que el virus muta cada any. Si això ja ho entenc des de fa molt de temps. Que a casa, si no és un és l'altre, i sinó tots plegats junts la passem un any o al següent: l'estomacal, la de pit, la lleu, la menys lleu.... Que ja els comprenc. Però els arguments que ens donen no parteixen de bones premisses. I no me'ls crec. Que no ho veig clar...

Que no! Que no m'ho crec. Que això ha estat una prova, però aquesta vegada enlloc de fer-ho amb els africans, que normalment els fan servir per coses més bèsties (com per exemple, per raons argumentadament científiques, però cruelment inhumanes, fer grups de control, és a dir, a uns se'ls dóna vacunació i a altres no, per comprovar si les medicacions funcionen) han fet servir un altre país, han provocat la histèria col·lectiva i han fet un simulacre "d'incendi" a la brava.

I d'aquí no hem treuen.

Alè, aquí la hipnòtica que fa dies que veu conspiracions com els penjats de ianquis de l'Amèrica profunda.

-----------------------------------------------------

Yo ya no se si estoy psicótica...

Estoy hasta las narices de la gripe A, gripe Nueva, gripe Porcina, gripe Aviar o gripe aviar-porcina-nueva-A.

Empiezo a pensar que desde aquí, el sofá de casa, una se vuelve como estos yanquis de las películas que solo ven conspiraciones por todas partes... Claro que llevo unas semana entachonada con mis dolores, tapada con una manta e hinchada de medicación porqué he tenido un brote de dolor que hacía tiempo no tenía y, por desgracia, ha coincidido con la macro inundación de notícias sobre la gripe proveniente de México.

¡Hostias, qué histeria colectiva mundial! ¡Parece el apocalipsis bíblico!¡Los 7 jinetes vienen en busca y captura de la población bienestante de occidente! ¡Socorro! ¡Socorro! ¡Salvadnos de todos los cerdos, los pollos, las vacas y los estornudos del vecino, el marido, nuestra tía y la amiga del alma! ¡Pongámonos la mascarilla que el aliento de aquel que viene es el aliento envenenado, purulento y asqueroso que nos mata!

Qué casualidad que estas cosas siempre vengan de los países donde la gente no tiene rasgos caucásicos. Las pandemias siempre son para los asiáticos, los africanos, las putas, maricones y los drogadictos. ¡Ah, son plagas bíblicas! ¡Merecidas! Seguro que la histérica de Dakota que vi en el reportaje del mes pasado debe estar contenta, pero encerrada en su casa de colonias para niños y vestida de enmascarada SantaWoman... Y todo esto, mientras millones de personas mueren de hambre todos los meses, millones de SIDA cada año y millones de malaria, cólera y otras enfermedades por falta de medicación, pero consideradas erradicadas o algunas casi crónicas en occidente.

Después de ver las notícias y las diferentes tertúlias durante 7 días en cinco canales nacionales y dos internacionales, tengo una teoria sobre este "súbito" brote de gripe. Por eso digo que estoy psicótica perdida:

  1. Esto no es nada más que la voluntad de sacar estocs que los diferentes países tenían almacenados desde la anterior gripe aviar de hace pocos años. Recuerdo entonces un programa de TV dónde se comentaba la brutal pugna en aquel momento entre dos grandes compañías farmacéuticas por la venta de dos retrovirales. Según unos "expertos supuestamente independientes" uno, en teoria, no servía pero el otro curiosamente sí, pero, ¡ah! amigos y amigas, este segundo no estaba a punto, todavía estaba en las fábricas y llegó tarde en su distribución y estocaje. ¿Alguien adivina cual fue? Síiiiiii. El que ahora es útil para la Gripe A o Gripe Nueva, el que se está usando ahora.

  2. Una urgente y perentoria necesidad económica de las empresas farmacéuticas de fabricar y vender. Y para muestra un botón: Subieron como la espuma en todas las bolsas mundiales 5 días después del anuncio de la Organización Mundial de la Salud.

  3. Por último, la comprobación por parte de la OMS y los diferentes estamentos relacionados en los países, sobre si la red y el sistema de alerta mundial sobre epidemia y pandemia funcionaba como debía funcionar...
Y basta, no hay nada más que esto.

¿Un brote de gripe súbito en pleno mes de abril en un país casi tropical? ¿En México? ¿Que puede transformarse en pneumonia? ¿Que el virus cuando llega a Europa o Ásia, paises donde el virus de la gripe se encuentra en su salsa y en su caldo de cultivo durant todo el invierno y la primavera, se torna más leve, menos virulento? ¿Qué pasa, qué en el viaje de avión se marea, le sienta mal? ¡Venga ya! Y las mascarillas sube que sube y su cotización como coetes de feria en el índice Ibex35...

Más.... ¿Qué no cierran fronteras? ¡Pero si te machacan por ser solidario en Francia...! ¡Te meten en comisaria! ¿Y lo que cuentan los pasajeros transoceánicos? Llegan para transbordar a Francia, Alemania o Inglaterra y les quitan la mascarilla en los aeropuertos para no "inducir al pánico", eso sí, después de estar informados y haberles hecho pasar un cuestionario. Claro que sabemos que en otro momento por tener una barba puntiaguda han mirado algo más que la boca, un poco más abajo, en el otro extremo por si llevaban una bomba de mano o algo parecido. Y a mí, que esto me suena raro... Menudos... Claro luego cómo llegan a los respectivos destinos desde países europeos no constan como llegados de DF. A mí me da igual, pero si la cosa fuese tan grave, esto no se haría así de bien seguro.

La última rareza: ¿Y esta coordinación? ¿Y este saber estar? ¿Y este saber hacer? Este salir en los medios de todos los líderes mundiales a la vez, sus ministros, los expertos en salud, los técnicos, los consejeros, los hospitales... en menos de 6 horas entre un país y el otro. Los mismos argumentos, los mismos consejos, normas, recursos... ¡Pero si no se ponen de acuerdo ni para ir a mear! Aquí los únicos descoordinados y desorientados, los mejicanos, que todavía no saben ni por dónde navegan. Estos pobres, los conejillos de indias de turno: Sistema sanitario deficitario, país y ciudades masificadas, poca salubridad en multitud de casas y granjas. El campo de experimentación perfecto, inapelable e incuestionable adecuado.

Que sí, que entiendo la razones médicas. Que sí, que las he oído casi todas. Que también, que entiendo que el virus muta todos los años. Si eso ya lo entiendo desde hace mucho tiempo. Que en casa, si no es uno, es el otro, y si no, todos juntitos y a la vez o bien un año o al siguiente: la estomacal, la de pecho, la leve, la más grave... Que ya los comprendo. Pero los argumentos que nos dan no parten de buenas premisas. Y no les creo. Que no lo veo claro.

Que no. Que no me lo creo. Que esto ha sido una prueba, pero esta vez no ha sido en África, dónde hacen cosas más bestias, como por ejemplo, por razones argumentadamente científicas, pero cruelmente inhumanas, dividir la población en dos para tener un grupo de control y a una parte no darle medicación o vacunas para comprobar si funciona o no verdaderamente. Ahora han pillado otra área, han provocado la histeria colectiva y han hecho un simulacro de incendio a la brava.

Y de aquí no me sacan.

Alé, aquí la hipnotizada que ya hace días que ve conspiraciones como los yanquis colgados de la América profunda...