Vista i oïda

Sempre he cregut que la música és important per acompanyar la lectura.
Hi ha texts, amb el seu fragment especial...

Siempre he creido que la música es importante para acompañar la lectura.
Hay textos, con su fragmento especial...

dijous, 9 de juliol de 2009

El genial Tim Burton

Avui he trobat a la premsa que a New York s'exposaran més de 700 dibuixos, il·lustracions, titelles i material variat de l'artista nordamericà.


Tot seguint m'he posat a rastrejar, rascar, i he trobat una pàgina interessant: Tim Burton's Town, dedicada integrament al director, il·lustrador i guionista Tim Burton, un home que trobo artísticament innovador, amb una creativitat sense fi, amb gustos per la Hammer i escriptors que coincideixen amb els meus, amb actors fetitxes que m'encanten. En fi un web que m'ha fet passar una estona agradable.

Com no fascinar-se per un personatge, més que per la persona, com ell... tímid, introvertit, misteriós, però amb aquest món interior que traspua tant especial, particular i explosiu?

Bé, que en gaudiu una estona.

La hipnotitzada Burtonejada.

------------------------------------------
El genial Tim Burton

Hoy he encontrado en la prensa que en New York se expondrán más de 700 dibujos, ilustraciones, títeres y material variado del artista estadounidense.

Rastreando, rascando, he encontrado una página interesante: Tim Burton's Town, dedicada íntegramente al director, ilustrador y guionista Tim Burton, un hombre que encuentro artísticamente innovador, con una creatividad sin fin, con gustos por la Hammer y escritores que coinciden con los míos, con actores fetiches que me encantan. En fín, una web que me ha hecho pasar un rato agradable.

¿Cómo no fascinarse por un personaje, más que por la persona, como él? Tímido, introvertido, misterioso, pero con ese mundo interior que traspasa tan especial, particular pero, a la vez, tan explosivo.

Bien, que disfruteis un rato.

La hipnotizada Burtoneada

2 comentaris:

La oyente ha dit...

Increible aquest home...:)

un blog nocturn... ha dit...

Increible de verdad. A mí hace años que me tiene "hipnotizada".
Gracias por tu comentario y perdona por no haberte contestado antes. He estado unos días out.